Cranio-sacraal therapeut Daniëlle Wesbonk

 

danielle_wesbonk_cranio-sacraaltherapeut_amersfoortMijn naam is Daniëlle Wesbonk (1969). Als cranio-sacraal therapeut heb ik een praktijkruimte aan huis in Hoogland (gemeente Amersfoort). Ik vind het fijn om op deze manier mijn moederschap en werk te kunnen combineren.

 

In 2008 ben ik afgestudeerd als cranio-sacraal therapeut aan de Peirsman Academy voor cranio-sacraal therapie. Daarnaast heb ik in 2010 nascholing Embryologie gevolgd. In januari 2011 studie HBO Medische Basiskennis voltooid. Het meest recent is mijn EHBO-diploma in september 2011.

 

Vanuit eigen interesse en de beroepsvereniging wordt ik gestimuleerd om met regelmaat vakinhoudelijke opleidingen te volgen.


In mijn werk combineer ik kennis en ervaring met intuïtie.

 

Ik ben aangesloten bij:Danielle_Wesbonk-cranio-sacraal_therapeut_amersfoort

  • NCSV (Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging). Registratie nr. RNCSV-255-0084
  • RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Registratie nr. 102121R

 

 

 

Doordat ik aangesloten ben bij bovenstaande verenigingen/stichtingen, worden mijn cranio-sacraal behandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Ik raad je aan om te kijken naar de aanvullende verzekering, zodat je weet wat de hoogte is van de vergoeding.

 

Meer informatie of afspraak maken?

 

Mijn praktijk voor cranio-sacraal therapie is in Hoogland, gemeente Amersfoort. Benieuwd wat cranio-sacraal therapie voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of telefoon: 033-2586705.